domingo, 8 de febrero de 2009

Pre-theatre menu

Una bona manera de poder anar a restaurants de renom sense deixar-te un ronyó i mig és aprofitar els menús de migdia o els menús de pre o post teatre que fan molts restaurants del centre de la ciutat.

Aquest vespre ens hem donat un capritx i hem sopat a l´Atelier de Joël Robuchon, mestre de Gordon Ramsay (the English chef...) i amb unes quantes estrelletes...el sablasso prometia...però no! hem agafat el menú pre-teatre (de 2/4 de 5 a les 7, això sí...la nostra hora del berenar) que té dues opcions: 2 plats (19 lliures) - 3 plats (25 lliures) i hem degustat una terrina de conill, un peix al forn amb un oli deliciós i un pastís òpera amb gelat de rom! El postre, tot i que cap dels dos és de molts dolços, era deliciós...

La sala és molt xula, amb taules altes o davant d´una barra tipus restaurant japonès amb la cuina totalment oberta i una paret plena de fulles de parra. La llum és suau, però et permet veure el què menges, la música ambiental et deixa sentir al teu acompanyant i els cambrers i el metre són amables sense ser empalagosos!

La copeta i el cafè ens l´hem pres al bar del pis de dalt, al davant d´una llar de foc...

Una altra avantatge és que no has de reservar amb dos mesos d´antelació, com passa amb alguns restaurants de Londres...

Us passo un link d´una web gastronòmica amb una ressenya del restaurant i alguna fotografia.

Bon appetit!

http://www.tasty-bits.com/index.php/2009/01/26/latelier-de-joel-robuchon-london/

No hay comentarios: