No és el nom d´una destinació turística on fa molta calor, sinó una perla culinària al bell mig de l´Eixample barceloní...
Aquest divendres ens vam regalar un sopar degustació a aquest local (repetíem, doncs farà mig any el vam descobrir). El record que teníem era espectacular, però ara mateix, les glàndules salivals estan de fiesta loca!
I no…no exagero! Un gran cuiner a preus raonables, i un servei atent i professional, et deleïten amb una selecció de 9 plats on les barreges de sabors, textures i temperatures et fan passar una molt bona estona!
No és un restaurant de batalles per anar a celebrar el sopar de final de carrera amb els de classe, però sí per estar en parella, família o amics disfrutant de les olors, els sabors, una copa de vi i una bona conversa…
Us descric els plats que vam degustar per 32,5 euros. Desitjo que us entri salivera i us animeu a sorpendre a algun siberita que aprecieu!
• Croquetes d´albergínia a la brasa i confit d’ànec.
• Amanida de vieira, flors, crema de cigrons i salsa fina de formatge.
• Saltejat de bolets amb pernil ibèric, crema de pèsols i trufa d’estiu.
• Navalles a la brasa amb una picada de mango, olives verdes i pebrot vermell.
• Foie gras d’ànec amb cruixent de ceba i tofu d’ametlles.
• Corvina amb tatin de figues, ceba i cecina.
• Llargandaix de porc ibèric amb salsifis, crema de rúcula i salsa de remolatxa.
• Formatges amb melmelada de pomelo i gelat de carabassa.
• Textures d´albercoc con yogurt i granitzat de tè de Ceilan.
domingo, 5 de julio de 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
1 comentario:
Estimada señorita:
Es mi humilde deseo invitarla a las sucesivas entradas que iré dosificando a lo largo de las próximas semanas en torno a una obra que según parece también es de su agrado: El Principito.
No sólo se tratará de un mero “refrito”, todo lo contrario, juntos intentaremos profundizar en el significado esencial de esta novelita falsamente calificada en ciertos ámbitos académicos de “infantil”.
Espero que le guste el enfoque que adoptará esta especie de ensayo, si me permite llamarlo así.
Un saludo de éste quien le escribe desde las canarias.
Publicar un comentario